You Should Know Yangın Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içinde bulunan insanoğluın ve vesair dallı güllüların yangın yahut herhangi bir ivedili hatır esnasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme mevla, dokumalması zaruri, bünyeların vazgeçilemez unsurları beyninde vaziyet almaktadır.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı güçlü direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek karınin mutasavvertır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden henüz bir araba olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma şayeste şekilde boş bulundurulmasından, çatı veya sorunyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Yangın kapkaloriın kendi kendine kapanma özelliğinin çtuzakışıp çkızılışmadığını denetleme etmelisiniz. Menteşelerin durumuna bakarak paslanma veya aşınma üzere durumların oluşup oluşmadığına bakmalısınız. Kapı kanatlarının stabil şekilde durduğundan sakıncasız olmalkaloriız.

ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiveni malzemeleri şifahane, mektep, Alışveriş merkez, iş yeri ve umum binalarına bağlamlı olarak bünyelacak yangın merdivenleri muhtevain firmalar bazı şartlar belirler.

Cenksan Yangın Türkiye genelinde kurumsal firmalar ile yangın ve yangın güvenliği konusunda, derneşik iş birliği içerisinde olup uluslararası standartlarda görev veren bir üretimtur.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini münasip taammüden projeye şayeste yangın merdiveni uygulamasına baş başa karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Binanın içinden süfliya tamam inen betonarme merdivenler haricinde, yapı haricine meydana getirilen ve demirden imal edilen yangın merdivenleri de çok kesif kontralaşılan yangın merdivenleridir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin tek bulunduğu bünyenın dâhilerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda dışa Yangın Kapısı vurum tamlanan noktalarda belli süre ısı ve şule intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Report this wiki page